Hurra, jeg er nominert!

medier24

Så utrolig hyggelig å være en del av denne fine bildecollagen! Her er et lite utdrag fra saken om nominasjonene til «Årets kvinnelige ledertalent», les hele på medier24.no. Jeg føler meg både ydmyk og stolt over å bli nevnt i denne sammenheng 🙂

– Både kommersielle og redaksjonelle bragder har imponert juryene for Årets talent og Årets kvinnelige medieleder, skriver Medienettverket.

Medienettverket for kvinner i ledelse ønsker å løfte frem talenter og ledere som bidrar til å utvikle mediebransjen, skriver nettverket i en melding. Og under årets høstmøte den 16. november vil «høstens viktigste mediepriser» deles ut. 

Madeleine Strand (32), redaktør Ung kvinne i Egmont Publishing, har gjennom sitt arbeid med Kamille tatt store grep med magasinet. Ved å satse på god journalistikk og mer eksklusivt innhold har abonnentene blitt mer lojale, og årets lesertall viser at Kamille har vokst med 36 prosent. Strand er en inkluderende og inspirerende leder med stor gjennomføringskraft, og har nå fått utvidede oppgaver som redaktør for Det Nye, Shape Up og De Nye i tillegg til Kamille.

Reklamer
Hurra, jeg er nominert!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s