Aldri mer dårlig treningssamvittighet!

FullSizeRender2.jpg

Hverdagen er utvilsomt travel og det første som ryker når tiden blir knapp er trening. «Du har da tre kvarter!» sier irriterende spreke venninner, og argumenterer for at det ikke behøver å ta spesielt lang tid. Men å komme seg over dørstokkmila, komme meg på treningssenteret, gjennomføre en tre kvarters økt, dusje og vaske håret, skifte og komme meg hjem igjen … Det krever mye mer enn 45 minutter med svette.

Jeg brukte mange år på å slippe den dårlige treningssamvittigheten. På å fjerne den kritiske røsten i hodet mitt som sier at jeg er udugelig og lat som ikke kom meg på trening i dag heller! Men vet du hva, om den ikke er 100 % borte, så kjenner jeg at jeg kjapt kan avfeie den. For jeg har fått til noe som er mye bedre enn tre treningsøkter i uka, jeg har fått til en aktiv og sunn livsstil. Det er ikke en livsstil som kommer til å få deg til å måpe av beundring, men det er en livsstil som gir meg passe mye mosjon og ikke minst en god balanse i livet. Helene Sandvig (som for øvrig nok er mye sunnere enn meg!) er litt inne på det i intervjuet i Kamille høstpuls. Hun forteller at ved å droppe treningssenteret og heller snike inn aktivitet i hverdagen, har hun kommet i sitt livs beste form.

«En gang kjørte jeg til treningssenteret og ble sittende i bilen utenfor i fullt treningsutstyr, bare for å kjøre hjem igjen. Jeg orket ikke gå inn. Da tenkte jeg: Hva er det jeg holder på med?», forteller hun.

Det kunne ha vært meg! Nå er aktivitet og trening mest av alt styrkeøvelser på stuegulvet, noen joggeturer i sola, og lange turer med familien. Her om dagen tok vi en sykkeltur opp bakkene til Sognsvann med barna sittende og synge i barnesetene sine.
Hyggeligere treningsøkt finnes jo ikke! Og det beste av alt er at det er gjennomførbart i en hektisk uke.

Gjennom dette magasinet ønsker vi å gi deg inspirasjon til en litt sunnere livsstil denne høsten! Til å ta aktive valg i hverdagen og snike inn noen treningsøkter fordi du
har lyst – ikke fordi du føler du må.

Kamille høstpuls med flotte Helene Sandvig på forsiden er i salg nå – og der var denne teksten opprinnelig publisert som lederartikkel.

Reklamer
Aldri mer dårlig treningssamvittighet!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s