På tide å kle på seg …

FullSizeRender

Akkurat nå har jeg tre-fire fylte handlekurver i shoppingapps og nettbutikker. Jeg går stadig inn og endrer på dem, ombestemmer meg, legger til og trekker fra. Kanskje ender jeg med å bestille én av dem. Kanskje ingen. Men det er ikke til å komme unna at det virkelig frister å fornye litt akkurat nå! Det er det samme hvert år. Nå kommer høstmoten i butikk, og selv om den ikke er voldsomt annerledes fra år til år, så er det alltid noe som gjør at de nye jeansene er litt hvassere enn de jeg allerede har i skapet. I denne utgaven gir vi stor plass til høstens trender, så du slipper å saumfare butikkene, men kan se deg ut noen utvalgte godbiter til garderoben fra din egen sofakrok.

Men det er faktisk ikke bare det at høstmoten ankommer som gjør at det kribler i nettshoppingfingrene mine … Det er rett og slett at jeg er overklar for å kle på meg! Gjennom sommeren har jeg labbet rundt i Toms, shorts og T-skjorte. Det har vært helt nydelig, men nå gleder jeg meg til å sette sammen noen fine antrekk igjen. Til det blir akkurat kaldt nok til å gå med en kul skinnjakke. Til å stikke føttene i noen fine ankelstøvletter. Jeg er rett og slett ganske mettet med sommer og bar hud. Og det er jo det som er så fint med Norge, sesongene gir oss noen tydelige skifter. Nå ser jeg fram mot høsten. Med tente lys i vinduskarmen, rødvin i glasset og en deilig ull-genser.

Og for meg som elsker hverdager er det jommen godt å være fullt tilbake på jobb! Og det med senkede skuldre, fordi jeg vet at barna mine har det helt ypperlig i barnehagen. I Kamille nr 11 kan du lese en aldri så liten hyllest til de verdifulle menneskene som tar vare på barna våre fra ni til fire. Som Annette Berg, som virkelig så lille Colin for den han var og forsto hva han hadde behov for. Og det er jo nettopp takket være mennesker som henne at hodet mitt slipper å være fullt av bekymringer, og at jeg altså heller sitter her og lurer på om jeg kan rettferdiggjøre for meg selv å kjøpe en strikkegenser til mange tusen kroner …

Få med deg høstens store moteutgave fra Kamille – der denne teksten opprinnelig var publisert som lederartikkel.

 

Reklamer
På tide å kle på seg …

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s