Strandlektyre

Noe av det beste som finnes er late dager i sola på stranden med en god bok i hendene. Nå er det Birøkterens datter jeg leser! Den var med i kofferten til Mallorca. Men med to små gutter har jeg ikke akkurat bare ligget på en solseng, så jeg har ennå noen kapitler til gode. Den romantiske fortellingen skrevet av Santa Montefiore er feriens bok i Facebook-gruppa Kamille Les & lytt. Og det er overraskende gøy å være mange som leser sammen. Jeg har alltid vært glad i å lese, men har aldri vært med i noen lesesirkel eller bokklubb … før nå! Utrolig moro å høre hva andre synes om boken og om karakterene! Du finner oss på Facebook, bare søk om Kamille Les & Lytt. 

Hva leser du i sommer?

Reklamer
Strandlektyre

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s