Hva er magasintid for deg?

leserutgave_cover

En kopp te og en bunke magasiner. Da har jeg det som plommen i egget! Egentid. I en hektisk hverdag trenger man noen pusterom, noen lommer av hverdagsluksus.

Hva gjorde du i timene før du satte deg godt til rette med denne utgaven av Kamille? Tok du inn og ut av oppvaskmaskinene for endte gang, irriterte deg over at mannen bare har latt kopper og kar stå på kjøkkenbenken? Kanskje kom du nettopp hjem etter en tøff dag på jobben? Eller hadde en ugrei samtale med en venninne? Uansett hva, så trengte du kanskje akkurat dette avbrekket. Og du skal vite at vi gjør det vi kan for å fylle det med inspirasjon, perspektiv og glede.

Leverandør av kvalitetstid. Kanskje litt pompøst, men jeg liker å tenke at det er nettopp dét vi driver med. Det gir litt mening i en overflatisk bransje. Og det gjør at jeg stiller høye krav til hva vi fyller sidene med. For akkurat hvilke behov må vi dekke når du unner deg selv et sjeldent friminutt? Vi jobber hele tiden med å lage akkurat det magasinet dere lesere ønsker og forventer, men i utgave 12 har vi tatt steget enda lenger: Vi har bestemt oss for knapt å skrive et eneste ord uten deres påvirkning. I denne utgaven har vi lesere både foran kamera og ved tastaturet. Og om dere ikke har skrevet selv eller latt dere intervjue, så har dere bidratt med temaønsker, tips og historier. Selv coverdama vår hadde sin debut foran kamera, det skulle man ikke tro når man ser det fine resultatet!

Vi håper leserutgaven er akkurat det dere ønsket! At den får deg til å glemme den kaotiske hverdagen et øyeblikk, bringer fram et lite smil, inspirerer til å stå på videre, og kanskje setter egne hverdagsproblemer litt i perspektiv. Jeg har to smågutter, en i trassalderen og en med lakenskrekk. Men etter å ha lest denne utgaven, måtte jeg legge frustrasjonen til side og gi dem en god, lang klem. La oss ikke ta noe for gitt. La oss glede oss over de små tingene. Som en hånd å holde i. En lang og lattermild telefonsamtale med en venninne. En god kopp te. Eller et etterlengtet pusterom, med nettopp denne utgaven i hendene.

Takk for bidragene og god lesning!

(Opprinnelig publisert som lederartikkel i Kamille nr. 12 – 2016)

 

Reklamer
Hva er magasintid for deg?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s