Bikiniangst?

Kamille11

Så står jeg der igjen. Vinterblek og gusten. I et trangt prøverom med skarp belysning. Og med tre varianter av sommerens nye bikinier. Den ene sitter litt feil, den andre har litt høy skjæring … Og den tredje? Nei, den var i hvert fall ikke noe fin. Ah, som jeg hater å shoppe bikinier!

Men, det er vel strengt tatt ikke badetøyet i seg selv som er problemet. Det er bare det at den ideelle #sommerkroppen2016 er ganske langt unna. Milevis, faktisk. Kondisjonstrening driver jeg med, men de siste tre årene har jeg vel tatt omtrent like mange situps som jeg har født barn. To. Gleder meg med andre ord ikke nevneverdig mye til å skrelle av meg klærne og vise bar mage på stranda. Og det var jo ikke akkurat sånn at jeg elsket å vise hud før heller. I ungdomsårene hadde jeg alltid solsenga i ligge-rett-ut-posisjon. De fleste mager blir jo forholdsvis flate da. Og om jeg en sjelden gang satt, var det mens jeg leste et magasin, strategisk plassert over bretten som oppsto midt på magen. Med årene har jeg skjønt at det er eksepsjonelt få mager som ikke legger seg litt lagvis i sitteposisjon, men likevel gruer jeg meg fremdeles til den første stranddagen.

Hvor dumt er ikke det? Jeg som egentlig elsker sol og varme! 100 % sommermenneske er jeg. Men likevel lar jeg et bitte lite tøystykke av en bikini legge en demper på gleden. Tåpelig, spesielt når du tenker etter. For hvor ofte har du egentlig skult over på dama på solsengen ved siden av og tenkt: Hjelpe meg, for en blek og dvask mage? Null, sannsynligvis. Det skal ganske mye til. Med mindre du er med i en av disse snåle dokumentarene på TV Norge, kan jeg nesten garantere deg at ingen kommer til å bry seg om verken magefett eller cellulitter.

Og, hvis du er litt opptatt av hvordan du ser ut, er det ingenting som er flottere enn rak rygg og lave skuldre. Det er en klisjé, men føler du deg bra – ser du bra ut! La dette bli sommeren der du gir blaffen i kroppshysteriet. Kast klærne og vend snuten mot solen. Sommeren her hjemme er så altfor kort, la oss ikke kaste den bort med å holde inn magen.

Spar litt tid i prøverommet og finn sommerens bikini  i vår store guide! Kamille nr. 11.

 

Reklamer
Bikiniangst?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s