Nå skal kjolene fram fra skapet!

kamille_10

Mai er en festmåned! Men akkurat den festingen må jeg innrømme det har blitt mindre og mindre av. Rundt nyttår planla noen venninner og jeg å møtes over en flaske rødvin.  Vi endte med å booke inn en dag i vinterferien. Men så … «Jeg må dessverre jobbe sent.» «Jeg har ikke fått barnevakt!» «Oi, var det i dag?» Samstemt enighet om å drøye det litt. Nå er vinter blitt til vår. Rødvin blitt til hvitvin. Og utallige forsøk på å møtes har gått i vasken.

Men alle disse unnskyldningene … Jeg skal ikke påstå at noen av disse venninnene direkte lyver. Det gjelder dessuten like fullt meg selv. Men «ingen barnevakt», hvor hardt prøvde du egentlig å få noen til å passe? Det går heller ikke på manglende vilje. For ja, jeg vil så gjerne ha en kveld med latter og skravling. Sannheten er bare at visjonen om den fantastiske kvelden ute står sterkt når den planlegges, men ikke like sterkt når du kommer sliten hjem fra jobb og har satt rumpa ned i sofaen.

«Kom deg ut!» sier mannen min når jeg begynner å nøle. Men den jentekvelden hadde jo vært hyggeligere en dag jeg var litt mer opplagt … når jeg føler meg litt finere, har sovet litt bedre, har litt mer overskudd. Aller helst, akkurat nå, vil jeg jo bare se en Netflix-serie og legge meg tidlig.

Men mai – mai er og blir en festmåned! Nå skal venninnene endelig samles. I takt med at gresset har blitt grønnere og gradene mildere, har jeg blitt mer og mer optimistisk til at det faktisk skal skje. For nå blir det enklere å bare rusle ut med kollegaene og finne en uteservering i sola. Lettere å invitere naboene på besøk over hekken. Lettvint å servere jordbær og prosecco. Eller fyre opp grillen! Og det beste av alt, du slipper å støvsuge før gjestene kommer, dere skal jo uansett være ute, enten i hagen eller i nærmeste park. Jeg elsker utefester! Og spesielt de som skjer på dagtid. Nå skal kjolene fram fra skapet! Både for en uformell nabofest, den etterlengtede venninnekvelden og selvfølgelig på selveste 17. mai.

Få med deg alt du trenger til årets maifester i den nyeste utgaven av Kamille – og selvfølgelig en  komplett kjoleguide!

Reklamer
Nå skal kjolene fram fra skapet!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s