Løp for kjærlighet

Puls3_cover

«Vil du bli med på joggetur rundt Sognsvann?» spurte han.

Jeg hatet å løpe. Men jeg var kjempeforelsket. Så da sa jeg selvfølgelig ja. Selv om jeg hatet å løpe og ikke hadde jogget så mye som en meter det siste året. I splitter nytt treningstøy møtte jeg opp på Sognsvann, vi løp og skravlet. Etter omtrent en kilometer var det mest han som sto for pratingen. Og etter to kilometer sa jeg «Du, jeg føler jeg sinker deg litt, løp du, så møtes vi på andre siden!»

Nevnte jeg at han var tidligere sprinter?

Den siste halvannen kilometeren gikk jeg, mens jeg tenkte «Ja, ja, der glapp drømmemannen!»

Etter denne dagen begynte jeg å pushe meg selv litt, jeg kunne ikke være dårlig til å løpe. Og det var ikke mange joggeturene som skulle til før jeg lett kom rundt Sognsvann. Og det er nettopp det som gjør at jeg i dag kan si, med hånden på hjertet, at jeg elsker å løpe! For lite slår den mestringsfølelsen. Jeg tror ikke det er noen andre treningsformer der du ser resultatene så tydelig – og så fort. Og det er en fantastisk motivasjon.

Jeg hadde aldri trodd at jeg, som lusket unna i gymtimene på ungdomsskolen, noen gang skulle stille ved en startstrek. Men nå har jeg til og med løpt mila under Oslo maraton. Og jommen haar jeg lyst til å gjøre det igjen!

Og dere, hvis jeg kan bli glad i å løpe – da er det håp for alle! Snør på dere joggeskoene, og ikke gi det bare én sjanse, men tre.

PS: Han ga meg ikke opp selv om jeg ikke kom meg rundt vannet … I dag er vi gift og har to små gutter! Og jogger sammen så ofte vi kan.

Reklamer
Løp for kjærlighet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s