Mitt motemantra: Yes, you can!

«Kan jeg gå i dette?» Det spørsmålet har jeg stilt utallige ganger. Til mamma, da jeg var fjortis og skulle i bursdagsfest. Til en god venninne, før en spennende date. Og til mannen, før julebordet med jobben. Der har jeg stått, litt usikker og trippet foran speilet. Fra jeg var liten jente og langt inn i voksenlivet. Men nå har jeg sluttet å spørre, for jeg vet svaret – et rungende JA! Nå er det bare Barack Obamas stemme jeg hører i hodet mitt, når jeg står foran speilet: Yes, you can!

Det handler ikke om at jeg har funnet en helt feilfri og fantastisk stil, det handler om å stole på sin egen smak. Og ikke minst gi litt blanke i hva andre måtte mene! Svarte, stramme jeans er vel og bra (en trofast venn i klesskapet mitt!), men tør du å utfordre deg selv litt? Våg å gå for de råkule 70-tallsjeansene fra Filippa K, de beige kulottene fra 2nd Day eller de blomstrete buksene fra Ganni. Kombiner plagg du ikke trodde passet sammen, gå for modige print og mønstre, velg spreke farger. La personligheten din skinne gjennom.

«Fint på modell, men jeg kommer ikke til å kle det!» For noe tull. Klær skal være gøy! Lek deg litt – og jeg er sikker på at du ikke kommer til å angre.

Vi er så praktiske her i Norge. Klær handler gjerne om å ikke fryse eller å holde oss tørre. Naboen vår kommenterer støtt og stadig til mannen min; «Du går mye med lue, du, men det er ikke fordi du fryser på ørene …» Selv fikk jeg noen undrende blikk da jeg i sommer trasket høygravid rundt i en flagrende buksedress i denim, men jeg elsket det – og følte meg herlig fri og bohemsk. Det skal (åpenbart) ikke mye til for å skille seg litt ut, og hvorfor gå i ett med mengden? Ja til mer galskap og lekenhet. Kan du gå i dette? JA! Finn inspirasjon blant trendene for våren i vår store motespesial.

4_cover

 

Reklamer
Mitt motemantra: Yes, you can!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s