Et hjem der du kan se at det faktisk bor noen

Noen kommentarer biter man seg merke i. Som for mange år siden, da en venninne satt i sofaen hjemme i leiligheten vi da hadde, godt på vei ned i rødvinsglasset, sa hun plutselig: «Dere har liksom et skikkelig hjem dere …»

Hva mente hun med det, egentlig? At vi hadde det så innmari hjemmekoselig? Jeg tok det ikke som et kompliment. Et skikkelig hjem, det er noe foreldre- og besteforeldregenerasjonen vår driver med. Et hjem med furuvegger og masse nips. Ja, det er koselig å komme hjem, til det samme gamle kjøkkenbordet og den samme gamle tekoppen, men leiligheten vår på Majorstua skulle ikke være et sånt hjem. Det skulle være hvite vegger, designsofa og Tom Dixon-lampe i taket. Det skulle være et sånt hjem du ser i magasinene!

I denne utgaven får du en aldri så liten innføring i vårens interiørtrender. Du får også bli med inn til tre fantastiske hjem, som er vel verdig å havne på glanset papir. Jeg sluker det rått! Jeg elsker inspirasjon til hvordan jeg kan ha det hjemme. Elsker å se hva som rører seg, og finne ut hvilke nye lamper eller vaser jeg bare må ha akkurat nå! Men, samtidig har jeg lagt ambisjonene om å ha et designhjem på hylla. For hvis leiligheten vi hadde som samboere var et skikkelig hjem, vel, da er huset vi har fylt med to små barn og masse latter i hvert fall det. For mye finere enn en designsofa og marmorbord er et hjem der du kan se at det faktisk bor noen.

Min oppfordring til dere er derfor: Ja, la dere inspirere av de fantastiske hjemmene i vår store interiørspesial og kos dere med trendene for året som kommer. Men kombiner det med speilet du arvet av bestemor, skammelen med trekket som er så slitt akkurat der mannen hviler leggene under middagsluren sin, og teppet som må skyves litt under sofaen, for å skjule flekken med solbærtoddy som minstemann sølte ut i fjor.

Ikke skap et hjem som egner seg på Instagram, skap et hjem du faktisk kan leve i.

KAMILLES INTERIØRSPESIAL (Utg. 3 – 2016) ER I SALG 25. JANUAR

 

 

Reklamer
Et hjem der du kan se at det faktisk bor noen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s