Gravidstil i BabyDrøm

Da jeg gikk høygravid med Oliver, var jeg med i denne motereportasjen i magasinet BabyDrøm. I intervjuet snakker jeg om hvor viktig det er å føle seg litt fin og attraktiv, og spesielt når man går gravid. Det fikk jeg ikke minst føle på under fotoopptaket, da makeupartist og stylist Rubi Sørvik, sammen med fotograf Gry Traaen, fikk meg til å føle meg bra – på et tidspunkt da jeg egentlig følte meg enorm, og alt annet enn sexy!

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Reklamer
Gravidstil i BabyDrøm

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s