En god mor tar vare på seg selv

Det er lett å miste seg selv som mamma. Uten å blunke ofrer vi alt for de små prinsene og prinsessene våre. Spennende middager byttes ut med FIndus fiskepinner, i den en gang så romslige dobbeltsenga disponerer du plutselig bare rundt 40 cm, og titt og ofte, når barna er lagt, kommer du på at du egentlig har måttet tisse siden en gang før middag. Det viktigste er jo at de små har en sømløs og fin hverdag! … eller?

Jeg lar meg stadig fascinere av familien Smith! Will har en fantastisk inspirerende kone, som har fostret frem noen helt unike små skapninger. Og dette klippet, der hun prater om nettopp det å ta vare på seg selv – også som mamma, er verdt å få med seg!

Se klippet her:

Reklamer
En god mor tar vare på seg selv

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s